2271025994<

ΑΡΧΙΚΗ Εταιρία Κατάστημα Επικοινωνία

ΑρχικήΠαραγγελίες & Επιστροφές Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 24 ωρών ή την επόμενη εργάσιμη μέρα με συνεργαζόμενη εταιρεία courier η πρακτορείο μεταφορικής που θα επιλέξετε .
• Σε κάθε περίπτωση η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος από 2,00€ έως 2,35€ ανάλογος την εταιρία που θα επιλέξετε . 
Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον υπεύθυνο παραγγελιών όπου συμφωνείτε η αποστολή του προϊόντος στην διεύθυνση του καταστήματος συνοδευόμενο από το παραστατικό πώλησης και σε διάστημα το πολύ 15 ημερών από την έκδοση του παραστατικού. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που το παραλάβατε, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του.
Σημειώνεται δε, ότι τα μεταφορικά της επιστροφής σε περίπτωση λάθος παραγγελίας επιβαρύνουν τον πελάτη και η εταιρία σας κάνει δώρο τα μεταφορικά για την δεύτερη αποστολή του σωστού προϊόντος. Εξυπακούεται ότι σε τυχόν λάθος αποστολές όπου υπεύθυνη είναι η εταιρία, τα μεταφορικά όλα επιβαρύνουν την εταιρία μας και όχι τον πελάτη.
Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά. Σε περίπτωση αποδοχής του δέματος από τον πελάτη, η εταιρία δεν έχει καμία υποχρέωση να προβεί σε αλλαγή τυχόν κατεστραμμένου είδους ή αντικατάσταση τυχόν απώλειας αφού τα εμπορεύματα με οποιαδήποτε μεταφορική ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του πελάτη και μόνο.
  

 Για την αποστολή τον προϊόντων σας έχετε τοις παρακάτω επιλογές :

Με courier:
 ACS
3,00€ μέχρι 2 κιλά και μετά κάθε κιλό και  1,00€ αν επιλέξετε αντικαταβολή είναι + 2,00€
Παράδοση από 1-2 εργάσιμες μέρες
 
ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ
2,35€ μέχρι 2 κιλά και μετά κάθε κιλό και 1,11€ αν επιλέξετε αντικαταβολή είναι + 2,35€
Παράδοση από 1-3 εργάσιμες μέρες
 
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ
 
Μεταφορική  εταιρία  ‘’ΕΡΜΗΣ’’ παραλαβή ΜΟΝΟ από την μεταφορική   Διεύθυνση :  Ιώνιας και  πόντου 7 αγ Ιωάννης Ρέντη Αθήνα
( προτείνετε για μεγάλα δεματά ) πληρώνετε στο πρακτορείο κατά την παραλαβή
Σε περίπτωση αντικαταβολής επιβαρύνεστε με 2 €
Παράδοση από 2-4 εργάσιμες
 
Υς: το Σάββατο δεν υπολογίζετε για εργάσιμη μέρα